Oktatók
Tanáraink elérhetőségei, információk
Vezetőség
Bodnárné Nagy Anita
Igazgató
Anyaggazdálkodás
bodnarne.anita@kecskemetiszc.hu+36 30 648 6271Fekete Paula
Igazgatóhelyettes
Anyaggazdálkodás
fekete.paula@kecskemetiszc.huSinkó Tamás
Igazgatóhelyettes
Vendéglátó gazdálkodás, Vendégtéri ismeretek, A vendégtéri értékesítés alapjai
-
Közismereti oktató
Baranyiné Vincze Ágnes
oktató
Német, Irodalom, Magyar nyelv
-
Bodóczkyné Homonnai Zita
oktató
Német
-
Bősze Krisztina
Oktató
Fejlesztő foglalkozás
-
Csík Alexandra
óraadó oktató
Fejlesztő foglalkozás
-
Fehér Ágota
oktató
Irodalom, Magyar nyelv, Angol
-
Gál Endre Béla
oktató
Angol, Német
-
Horváth Bende Károly
oktató
Testnevelés
-
Horváth Viktória
Oktató
Német, Angol
-
Ivaskóné Harnos Márta
oktató
Német, Német célnyelvi civilizáció (német)
-
Kacziba Ágnes
oktató
Angol
-
Kása Róbert József
oktató
Testnevelés, Természetismeret
-
Kovács Ágnes
oktató
Irodalom, Magyar nyelv
-
Kovács Beáta
oktató
Matematika
-
Mátyus Mercédesz
oktató
Angol
-
Nagy Éva Anna
oktató
Matematika, Földrajz
-
Páll Tihamér
oktató
Testnevelés
-
Pocsainé Farkas Boglárka Ibolya
oktató
Német
-
Rausch Zsuzsanna
oktató
Angol, Német
-
Stier Kristóf
oktató, rendszergazda
Informatika
-
Szabó Bence
oktató
Történelem
-
Szabóné Kovács Éva
oktató
Testnevelés
-
Székely Csilla
oktató
Magyar nyelv, Irodalom
-
Tabajdi Gitta
oktató
Német
-
Tápainé Miklós Edit
oktató
Kommunikáció-magyar nyelv és irodalom
-
Törőcsik Zoltán
oktató
Matematika
-
Ujvári Nóra
Oktató
Német; Kommunikáció-magyar nyelv
-
Vámosné Manheim Judit
oktató
Történelem, Magyar nyelv és irodalom
-
Városi Attila
oktató
Történelem
-
Szakmai oktató
Csontos Jánosné
oktató
Cukrász szakmai ismeretek - gyakorlat
-
Farkas Ferenc
oktató
Cukrászati termékek készítése, Általános élelmiszerismeret
-
Fekete Anett
oktató
Ételkészítési ismeretek elmélet - gyakorlat
-
Hegedűs Szabolcs
Oktató
Értékesítési ismeretek, Vendégtéri ismeretek, A vendégtéri értékesítés alapjai, Étel és ital ismeretek
-
Juhászné Szeri Gabriella
oktató
Anyaggazdálkodás, adminisztráció, elszámoltatás
-
Kis Ádám
Oktató
A cukrászati termelés alapjai, Az ételkészítés alapjai, Előkészítés, Cukrászati termékek
-
Klement Krisztián
oktató
Ételkészítési ismeretek elmélet - gyakorlat
-
Kószó Ferenc
oktató
Szállodai tevékenységek (német nyelven), A turisztikai és szálláshelyi tevékenység alapjai
-
Magyar Tünde
oktató
Cukrászati termékek készítése
-
Némethné Luspai Hajnalka
oktató
Felszolgálás, A vendégtéri értékesítés alapjai
nemethne.luspai@kecskemetiszc.huSágodi Márk
oktató
Ételkészítés -technológiai ismeretek
-